Micelarna voda kakvu do sada niste probali!

Micelarna voda kakvu do sada niste probali!

Thursday, Nov 23, 2017 0 Komentari

U prošlom blogu pisali smo o novitetima iz The Northern Collection i predstavili vam jednu inovaciju iz sveta lepote i nege kože – butere za čišenje lica.


Natura Siberica iz pomenute kolekcije može se pohvaliti još jednim sjajnim proizvodom za čišenje lica. U pitanju je crna micelarna voda i ona je tema današnje beauty priče. Kada biste pitali dame u svom okruženju bez kog proizvoda ne bi mogle da zamisle svoj dan, gotovo da bi svaka druga rekla da je to micelarna voda.

Sa svojom formilacijom predstavlja idealan i lak način da očistite lice od šminke. Natura Siberica je otišla korak dalje i spajanjem sibirskog bilja napravila je formulaciju koja će sasvim sigurno osvojiti sve istinske ljubitelje nege.

Crna micelarna voda

U elegantnom pakovanju, koje je generalno i karakteristično za sam brend, nalazi se crna micelarna voda prirodnog sastava. Svežeg mirisa, lagane teksture, efikasno uklanja šminku i nečistoće sa lica, ali sa predela oko očiju.

U sebi sadrži aktivni ugalj i eksrakt organske breze koja ima tu moć da obnavlja i regeneriše kožu. Nakon korišenja crne micelarne vode koža je nahranjena vitaminima, hidrirana, i spremna za sledeći korak nege u vidu seruma ili kreme.

Ovaj proizvod možete koristi svakodnevno, čak i kada samo želite da osvežite lice. Obavezno bočicu dobro promučkajte pre stavljanja crne micelarne vode na pamučnu blaznicui pre nanošenja na lice. Blagim pokretima i tapkanjem lako ćete očistiti svoje lice. I da, imaćete novi omiljeni proizvod koji ćete jedva čekati da preporučite svim dragim osobama koje volite!

Crna micelarna voda je jedan od onih proizvoda od kojih kada očekujete više to i dobijete – očišćenu kožu, ali i pravilno negovanu i to najdragocenijim biljakama. U nekim narednim pričama govorićemo i o beloj maski za čišćenje lica za normalnu i mešovitu kožu, kao i o crnoj maski za čišćenje lica za suvu i osetljivu kožu.

Proizvod možete poručiti na ovom linku.

Radujemo se vašim utiscima i recenzijama.


Ostavite Vaš komentar