Informacije o porudžbini

 

Rok isporuke
 

Nakon potvrde, porudžbina ulazi u status obrade. Nakon obrade porudžbine, bićete obavešteni o statusu Vaše porudžbine putem email-a.
Period obrade porudžbine je najčešće 2-3 radna dana. Za sve porudžbine poslate petkom i vikendom, prodavac će Vas kontaktirati početkom naredne nedelje. 
Od tog trenutka rok isporuke je 3 radna dana.

 

Preuzimanje pošiljke

Dostavu robe vršimo D Express kurirskom službom.

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 08:00-16:00h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite, pozivom na broj +381 69 514 5888 ili putem email-a online@naturasiberica.rs.

 

Cena isporuke

Besplatnu dostavu možete ostvariti za isnose računa preko 2000 dinara. Ako je vaš račun veći od tog iznosa, opcija za besplatnu dostavu će vam automatski biti uključena na stranici kase gde možete potvrditi porudžbinu. U slučaju da ste ostvarili uslov za besplatnu dostavu, a sticajem okolnosti niste štiklirali opciju “besplatna dostava” na kasi i to potvrdili, slobodno nas kontaktirajte za napomenu i mi vam je nećemo naplatiti.

Ukoliko niste ostvarili besplatnu isporuku cena paketa naplatiće se u zavisnoti od njegove težine, a po vežećem cenovniku navedene kurirske službe. https://www.dexpress.rs/rs/cenovnik

NAPOMENA:
Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima isporuke.

 

REKLAMACIJE

- Prilikom preuzimanja pošiljke molimo Vas da u prisustvu kurira proverite svoj paket. Ukoliko na njemu ima vidljivih oštećenja (pocepani delovi i ugnječenje) paket ne bi trebalo da preuzmete. U ovom slučaju molimo Vas da nas pozovete telefonom na broj +381 69 514 5888 ili kontaktirate putem email-a online@naturasiberica.rs navodeći sledeće podatke: ime, prezime, telefon i navedete razlog zbog koga ste odbili da preuzmete paket. U najkraćem mogućem roku obavestićemo Vas o daljem postupanju.

- Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili da isporučena roba nije saobrazna ugovoru ili da podaci na računu nisu odgovarajući, molimo Vas da nas pozovete telefonom na broj +381 69 514 5888 u periodu od 09:00 - 17:00h svakog radnog dana, ili pošaljete e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na adresu online@naturasiberica.rs i opišete reklamiranu nesaobraznost. Nakon prijema reklamacije dobićete obaveštenje u kome se potvrđuje prijem reklamacije i navodi broj pod kojim je reklamacija zavedena. U najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku od 8 dana od dana prijema reklamacije pisanim putem ili elektronskim putem, poslaćemo Vam odgovor koji sadrži odluku da li se prihvata reklamacija, izjašnjenje o zahtevu potrošača i konkretan predlog i rok za rešavanje reklamacije. Rok za rešavanje reklamacije je 15 dana od dana podnošenja reklamacije.

- Reklamacioni list možete preuzeti ovde. 


NAPOMENA:
Ukoliko imate bilo kakve primedbe, žalbe, prigovore ili slično možete nam se uvek obratiti putem e-maila online@naturasiberica.rs ili na broj telefona +381 69 514 5888.

 

NAČINI PLAĆANJA

Proizvode koje želite da poručite putem Natura siberica internet prodavnice, možete platiti pouzećem.

Prilikom preuzimanja pošiljke koju ste prethodno poručili putem našeg sajta https://naturasiberica.rs, plaćanje porudžbine se vrši isključivo u gotovom novcu u dinarskoj valuti na ruke kuriru kurirske službe D Express koji Vam donosi pošiljku.

 

POVRAĆAJ SREDSTAVA

Kontaktirajte nas pozivanjem na kontakt telefon broj +381 69 514 5888 ili nam pošaljite email na adresu: online@naturasiberica.rs podatak Vašeg broja računa/otpremnice, Vaš JMBG (opciono), broj dinarskog tekućeg računa i naziv banke u kojoj imate navedeni račun.  Kada dostavite potrebne podatke, biće kreirana dokumentacija koja će Vam sa procedurom za povraćaj sredstava biti prosleđena na email adresu koju ste ostavili prilikom kreiranja porudžbine. 

Povraćaj sredstava se vrši isključivo na gore navedeni način, uplatom na dinarski tekući račun i nije moguće slati novac po kuriru u gotovini. 

Poručeni artikal, bez prethodnog kontakta i dogovora sa operaterima u Online prodavnici, koji je gore naveden, ne možete  slati na adrese koje su navedene na račun-otpremnici.
Svaki takav paket biće vraćen pošiljaocu o trošku pošiljaoca.