Poslastice za telo koje neguju kožu

Poslastice za telo koje neguju kožu

Thursday, Nov 16, 2017 0 Komentari

Verovatno ste na prvi mah pomislili da nešto sa naslovom ovog teksta nije u redu. Prevarili ste se, danas vam pišemo o tome kako da poslasticama negujete kožu i kako da u tome uživate svim čulima. Današnje beauty putovanje vas neće ostaviti ravnodušnim!

Zvezde današnjeg bloga su Body Desserts Organic Shop-a. Kada pogledate njihovu ambalažu, osetite miris, zaista ne možete a da ih ne nazovete tako. Tačnije, radi se o pilinzima za telo koji dolaze u nekoliko kombinacija: Badem, med i mleko, Mango i limeta, Nar, Kakao...

Ono što zasigurno znamo to je da će vam biti veoma teško da se odlučite samo za jedan od proizvoda, jer im je zaista teško odoleti.

Zašto su pilinzi važni za kožu?

Kada je reč o nezi tela pilinzi tu zauzimaju posebno mesto. Pilinzi ne samo da otklanjaju mrtve ćelije sa površine kože, već i podstiču cirkulaciju. Interesantna je i činjenica da nakon što ste koži priuštili piling tretman, ona će bolje upijati losion ili ulje za telo. Veoma je važno koristiti pilinge i još važnije biti u tome redovan. Oni koji imaju masnu kožu mogu i do dva puta nedeljno da ih koriste, dok se onima koji imaju suvu i normalnu kožu preporučuje da to čine samo jednom nedeljno.

Body Desserts i kako ih koristiti?

Body Desserts su organski proizvodi napravljeni u cilju očuvanja lepote naše kože. Koriste se tako što malu količinu proizvoda nanesete na telo, lagano umasirate u kožu i potom isperete vodom. Koža će biti očišćenja, mirisna, revitalizovana i imaće prirodan i zdrav sjaj.

Jedan super savet: Nakon napornog radnog dana napravite sebi kupku za stopala! Lagano u stopala utrljajte piling i potopite noge u toplu vodu na desetak minuta. Piling ima tu moć da ukloni zadebljalu kožu. Imaćete utisak kao da ste sebi priuštili vrhunski spa tretman. Malo opuštanja, nikad nije na odmet. Zar ne?

Proizvod možete poručiti na ovom linku, ili nas posetiti u nekoj od naših radnji. Spisak svih Organic Shop radnji pogledajte ovde. Radujemo se vašim utiscima i recenzijama.

Do neke nove beauty teme podelite sa nama vaše utiske o ovom proizvodu ispod ovog teksta.


Ostavite Vaš komentar