Proizvodnja

OUR PRODUCTION

U svakoj teglici i flaši Natura Siberica,

staivli smo jedinstvene sastojke koji vam pomažu

da sačuvate mladost i lepotu.

 

NATURA SIBERICA - moderni, mladi i dinamični ruski proizvodi prirodne kozmetike.
Kompanija je opremljena najsavremenijom tehnologijom, zahvaljujući kojoj je moguće sačuvati i unaprediti jedinstvena lekovita svojstva biljaka u Sibiru i na Dalekom istoku, pripadnika sredstava Natura Siberica. Osim toga, celi proces proizvodnje, koji je održan pod nadzorom Instituta za etiku sertifikacije ICEA.

"Sibir Organska", koja se nalazi u Republici Hakasija - prirodnom ambijentu, smešten je u južnom Sibiru. Ovde domoroci skupljaju divlje trave za kompaniju Natura Siberica. Divlja žetva - veoma dug i naporan proces, ali samo ručno brane biljke mogu dati najviše bogatih vitamina i hranljivih materija, ekstrakata i ulja koja se koriste za naše proizvode. Divlje biljke prikupljene u Hakasiji su dobile  ICEA sertifikat, što dokazuje njihovo organsko poreklo.

Mi smo posebno ponosni na sopstvenu proizvodnju vodenih i naftnih ekstrakta divljih biljaka u Sibiru i na Dalekom istoku. Kompanija Natura Siberica postala je prva ruska kompanija koja koristi u poizvodnji ekstrakte  divljih biljaka Sibira, a baza svih proizvoda je ulje kedra  (Borovo ulje i Bor Betain). Kolekcija bilja i bobica za naše ekstrakte su aktivnosti ogranske firme.

Uspeh i popularnost proizvoda Natura Siberica objašnjava  ne samo činjenica da  prirodna kozmetika dobija sve više i više pristalica, već prerada i proizvodnja putem  moderne tehnologije, stroga kontrola kvalitet koja je utvrđena u preduzeću, kao i jedinstvene biljke, koje pažljivo tražimo i biramo za naše proizvode.