Uslovi korišćenja

 

Osnovne informacije

Web sajt www.naturasiberica.rs nalazi se u vlasništvu kompanije Sky Cosmetics doo.

NaturaSiberica.rs polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje prikazane na ovom web sajtu. Imena kompanija i proizvoda na ovom web sajtu mogu predstavljati zašticeno ime ili robnu marku koja je u vlasništvu kompanije i kao takve su i predstavljene.

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela web sajta bez dozvole vlasnika autorskih prava (NaturaSiberica.rs, partneri, korisnici…) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

 

PRAVILA KORIŠCENJA

Korišcenjem bilo kog dela web sajta NaturaSiberica.rs prihvatate sva pravila njegovog korišcenja.

Korisnici su u obavezi da se informišu o pravilima korišćenja sajta, pa se smatra da su kontinuiranim korišćenjem bilo kog dela sajta u svakom trenutku upoznati sa pravilima korišcenja i da su ih razumeli u potpunosti.

Nijedan deo web sajta ne može se koristiti u nezakonite svrhe. Svi posetioci i korisnici sajta imaju pravo besplatnog korišcenja sadržaja ukoliko ne krše pravila korišćenja.

Korisnici mogu preuzimati, gledati, kopirati i štampati stranice web sajta www.naturasiberica.rs ukoliko:

- stranice sajta koriste isključivo za ličnu upotrebu, u informativne i nekomercijalne svrhe

- sadržaji koje koriste ne budu izmenjeni na bilo koji način.

Nije dozvoljeno preuzimanje, slanje, kopiranje, štampanje, prikazivanje, demonstriranje, reprodukovanje, oglašavanje, prenos i distribucija informacija sa ovog web sajta u komercijalne svrhe, bilo kog njegovog dela ili web sajta u celosti, bez prethodne pismene dozvole.

LINKOVI

Ovaj web sajt može sadržati linkove drugih web sajtova koji nisu u njegovom vlasništvu i stoga nije odgovoran za njihov sadržaj i korišćenje.